Filozofia


In lumea alerta de astazi granitele au tendinta sa dispara, cunoasterea este disponibila la nivel global, tehnologia devine din ce in ce mai mult disponibila pentru noii veniti iar urmarirea dobandirii competentei si avantajului de piata determina companiile sa isi localizeze si externalizeze activitatile lor.

Puteti acum alege sa va externalizati activitatile multilingvistice si sa apelati la servicii externe de traduceri si management al serviciilor de traduceri sau al serviciilor lingvistice pentru un anumit centru. Puteti astfel sa va reduceti costurile cu traducerile interne si asistenta in limba straina. In plus, va oferim servicii de traduceri autorizate, traducatori autorizati, servicii de legalizari ale traducerilor efectuate, perfectionare prin cursuri de limba pentru specializarea financiar-contabil si drept fiscal.

Filozofia noastra este exact aceea de a va permite accesul la competenta si a va lasa sa alegeti. Ganditi-va la noi ca la specialistii independenti in traduceri financiare si traduceri juridice, pe care ii solicitati atunci cand nevoia dumneavoastra o cere. Va vom oferi servicii directe, personalizate, o atitudine pozitiva si dorinta de a va face sa va simtiti confortabili si multumiti de servicii.

Principala diferenta intre o echipa de traducatori autorizati si specializati si o agentie de traduceri sau alta forma de intermediere de servicii este expertiza in domeniile in care oferim servicii. Nu mai este nevoie sa spunem ca suntem in permanenta preocupati de calitate si multumirea clientilor. Daca adaugati si un management de proiect cu experienta si oportunitatile administrative globale veti obtine o imagine realista a avantajelor noastre competitive.

Va asteptam cu nerabdare sa deveniti clientii nostri.
 

contact
traduceri financiare, traduceri tehnice, traduceri juridice, localizare software, cursuri limbi straine suedeza- engleza