Servicii si diferentiere


Traduceri autorizate si legalizate
Oferta de servicii de traduceri acopera traduceri specializate pentru domeniile financiar-bancar, audit-contabilitate, drept fiscal/comercial si tehnice. Expertiza noastra suplimentara in aceste domenii ne ofera posibilitatea abordarii cu profesionalism a documentatiei complexe, rezultatul fiind un plus de calitate pentru client. Clientii pot beneficia si de traduceri legalizate: traducerile pot fi ulterior legalizate la notar, daca este necesar.


Cursuri de limbi straine
Cursurile de limbi straine sunt cursuri specializate care acopera domeniile financiar, audit-contabilitate si drept fiscal. Cursurile sunt oferite dupa metodele de predare la universitati plasate in primele 100 la nivel global. Cursurile sunt adaptate necesitatilor companiilor multinationale si a centrelor de tip SSC si BPO, nefiind programe de formare profesionala.


Proiecte de localizare si managementul traducerilor
Va puteti externaliza activitatile de traduceri si coordonare a serviciilor financiare si de suport multilingvistice la nivel SSC si BPO, reducand astfel costurile si timpul consumat cu resursele interne.
 

mai multe despre merite
traduceri financiare, traduceri tehnice, traduceri juridice, localizare software, cursuri limbi straine suedeza- engleza