Merite


Prin TRANSCRIPT® au fost prestate in ultimii 12 ani servicii de traduceri, interpretariat si asistenta lingvistica catre corporatii multinationale din Romania si din afara Romaniei. In plus, ca si contractant al institutiilor Uniunii Europene, am contribuit la traducerea legislatiei si regulamentelor europene.

Ne-am specializat in traducerea documentatiei juridice, a documentelor financiare si contabile si in asistenta prin servicii multilingvistice si de traduceri in cadrul proiectelor de localizare a produselor IT si a celor tehnice.

Am executat traduceri si asigurat servicii de localizare pentru clienti corporatisti si IMM-uri in legatura cu documentatii legate de privatizari de banci, privatizarea institutiilor statului, documente de licitatie (caiete de sarcini, ofertele initiale, oferta financiara si tehnica), documente financiar-contabile (balante si bilanturi contabile, situatii financiare, audituri, norme tinand de GAAP-ul local si IAS/IFRS), documente juridice (procuri, contracte, memorandumuri, acte constitutive, documente de la instante si Registrul Comertului), localizare de continut site-uri web, localizare si traduceri de documente tehnice, brosuri, manuale, materiale promotionale si multe altele.

Puteti solicita o cotatie pentru necesitatile si proiectele dumneavoastra specifice, oricand doriti. 

cotatie rapida
traduceri financiare, traduceri tehnice, traduceri juridice, localizare software, cursuri limbi straine suedeza- engleza